For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Haavik inn som Salgsdirektør

Flere nyheter

Haavik inn som SalgsdirektørPublisert: 10.03.2017

Tor Henrik Haavik trer inn i rollen som salgsdirektør i Steinsvik AS. Haavik er utdannet ingeniør fra Høgskolen i Haugesund og har vært ansatt i Steinsvik siden 2002. Haavik kommer fra stillingen som Export Manager, og har under sin lange fartstid også innehatt andre roller innen salg og prosjekt for Steinsvik tidligere.

 

Haavik tar med seg verdifull erfaring og teknisk kompetanse etter lang fartstid i Steinsvik og kjenner selskapet og kundene meget godt.  Han har blant annet vært med å bygge opp utekontorene i Canada og Tasmania i tillegg til oppbygging av serviceavdelingen i Orbit-Gmt.

 

«Jeg gleder meg til enda flere spennende oppgaver i tiden fremover, sier Haavik. Spesielt med tanke på å få salg, service og prosjekt til å fungere optimalt sammen. Vi har vært gjennom noen år med kraftig økonomisk vekst, samtidig som vi har utviklet nye produkter og bygget en organisasjon som kan tilby fremtidsrettede løsninger til havbruksnæringen. En viktig oppgave for meg blir å sørge for at kundefokuset fremdeles er det viktigste vi holder på med i Steinsvik».

 

Leiv Tvenning fortsetter som CMO, men vil fokusere mer på overordnede konseptutviklinger og forskingsrelatert arbeid

 

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

 

Tor Henrik Haavik

tlf: +47 997 17 533, epost: thh@steinsvik.no


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.