For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Hjelp til tyfonofre i Vietnam

Flere nyheter

Hjelp til tyfonofre i VietnamPublisert: 07.12.2017

4. november rammet tyfonen Damrey Vietnam med dødelig kraft og etterlot nesten 400 000 mennesker i behov for humanitær bistand. Mange av våre ansatte ble berørt, særlig i Ninh Hoa-distriktet. Mange hjem er skadet eller ødelagt, og Steinsvik har derfor besluttet å hjelpe ansatte som er berørt.

 

Denne uken dro John Harald Log, daglig leder av Steinsvik Vietnam, ut for å besøke våre ansattes hjem og deres familier:

 

«Det var sterkt å se hvilke forhold mange nå lever i etter skadene fra tyfonen. Forholdene for våre kolleger og deres familier vil også bli enda mer utfordrende nå når regnsesongen begynner.»

 

 

På den lyse siden har mange av våre kolleger og deres familier sterk tro på at tiden fremover vil bli bedre. Og, i tråd med våre verdier om å alltid gjennomføre, og å hjelpe hverandre, vil 164 Steinsvik-ansatte motta hjelp til å bygge opp hjemmene sine. Noen familier vil motta mer enn andre, avhengig av husholdningens inntektsnivå, husets forfatning etter tyfonen, og hvor lang tid oppbyggingen vil ta.

 

«Med denne støtten fra Steinsvik kan hjem bli gjenoppbygd og sikkerheten reetableres raskere enn hva veldig mange hadde håpet på. Jeg er stolt over å jobbe i et selskap som gjør en forskjell for så mange av mine kolleger når livet blir vanskelig,» sier John Harald.

 


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.