For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Kverva kjøper 50 prosent av aksjene i Steinsvik Group

Flere nyheter

Kverva kjøper 50 prosent av aksjene i Steinsvik GroupPublisert: 22.12.2016

Kverva kjøper 50 prosent av aksjene i Steinsvik Group AS og blir dermed eneeier i selskapet. Kverva har vært 50 prosent eier i de to siste årene.  Selger er Svalen Holding AS, som er et selskap kontrollert av CEO i Steinsvik Group, Bjørn Apeland. Han fortsetter i stillingen etter transaksjonen.

 

«Det har vært viktig for oss å ha riktige eiere i Steinsvik, som kan bidra til å støtte selskapet i fremtiden, samt satse på og bygge videre på det fundamentet vi har i dag. Kverva møter disse kriteriene på samtlige punkt, og vil kunne løfte selskapet til å bli verdensledende innen teknologi og løsninger til den raskt voksende akvakulturindustrien», sier Bjørn M. Apeland i en kommentar.

 

Kverva er en industriell investor som kjenner oppdrettsnæringen godt, og Kvervas videre satsing på utvikling av utstyr, teknologi og løsninger til oppdrettere vil være et positivt bidrag både for Steinsvik Group og for oppdrettsnæringen.

 

«Vi har store ambisjoner på vegne av Steinsvik Group, og ønsker å forsterke og videreutvikle det fundamentet som allerede er bygd opp. Steinsvik har blitt et ledende teknologiselskap i oppdrettsnæringen, og vi har stor tro på at selskapet og dets ansatte vil bidra til videre teknologisk utvikling i næringen. Steinsvik kan støtte oppdrettere med å produsere laks og andre arter enda mer effektivt enn de gjør i dag», sier Helge Moen i Kverva.  


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.