For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Ny administrerende direktør i Steinsvik Group

Flere nyheter

Ny administrerende direktør i Steinsvik GroupPublisert: 02.01.2018

Martha Kold Bakkevig overtar som administrerende direktør i Steinsvik Group og erstatter Bjørn M. Apeland med tiltredelse 02.01.2018. Bakkevig har 20 års erfaring innen ledelse og forretningsutvikling.

 

Styret i Steinsvik Group AS har i høst jobbet med å finne en erstatter til Apeland, og ser Martha Kold Bakkevig som den beste kandidaten til å overta rollen som administrerende direktør i Steinsvik Group. Hun har også fordelen av lokal forankring i Haugesund.  

 

«Etter nærmere 14 år som gründer og øverste leder i et selskap som er blitt ledende innenfor teknologi og utstyrsleveranser til den sterkt voksende havbruksnæringen overlater jeg nå stolen til Martha Kold Bakkevig», sier Bjørn M Apeland – avtroppende administrerende direktør i Steinsvik Group AS. Apeland fortsetter som viseadministrerende direktør i en periode.

 

«Kverva Technology AS og mitt selskap Duen AS, har sammen dannet, KD Invest AS, som skal investere og drive frem nye konsepter i samme bransje men innen andre nisjer enn Steinsvik Group. Her vil jeg jobbe aktivt med ulike prosjekter i inn og utland», sier Apeland.

 

«Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å bygge videre på det arbeid som er lagt ned i selskapet» sier påtroppende sjef Martha Kold Bakkevig. «Steinsvik satser i en bransje som er i stadig vekst og er et viktig fundament for Kverva sin teknologisatsing. Vi i Steinsvik vil jobbe målrettet med banebrytende teknologi som skal gjøre næringen enda mer bærekraftig», kommenterer Bakkevig

 

«Kverva Technology er svært fornøyd med at Martha har takket ja til å ta over som administrerende direktør i Steinsvik Group. Vi tror hun er den rette kapasiteten til å videreføre det som Steinsvik gruppen har bygget opp og ledet på en utmerket måte av Bjørn M Apeland», sier Terje Eidesmo – administrerende direktør i Kverva Technology AS og styreleder i Steinsvik Group AS. «-Det er et stort ansvar å lede Steinsvik, og Martha er den rette personen til å ta vare på det som er gjort og samtidig bygge selskapet videre i tråd med de ambisjonene Kverva Technology har som eiere.»

 

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Terje Eidsmo, CEO Kverva Technology, tlf +47 959 38 281

Martha Kold Bakkevig, CEO Steinsvik, tlf +47 909 92 949


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.