For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Ny generasjon FlexiBridge

Flere nyheter

 • 20.09.2014

  Steinsvik kjøper TelCage

  Steinsvik Group overtar alle aksjer i TelCage AS i Trondheim. Selskapet leverer produkter og tjenester for fjerndrift…

 • 20.08.2014

  Ny generasjon FlexiBridge

  Under fiskerimessen Nor-Fishing i Trondheim viser Steinsvik en ny generasjon FlexiBridge instrumentkonsoller…

 • 24.02.2014

  Fabrikkåpning i Vietnam

  Det var stor festivitas med sterke innslag av vietnamesisk folklore under åpningen av den nye fabrikken til Steinsvik i Nha Trang…

 • 01.11.2013

  Årets vekstskaper

  Konsernsjef og eier av Steinsvik Group, Bjørn M. Apeland ble kåret til Årets vekstskaper…

Ny generasjon FlexiBridgePublisert: 20.08.2014

Venstre Høyre

Under fiskerimessen Nor-Fishing i Trondheim viser Steinsvik en ny generasjon FlexiBridge instrumentkonsoller.

 

Under utviklingen av de nye konsollene er det spesielt lagt vekt på ergonomi og brukervennlighet. Alle pultene har hev/senk-funksjon som standard, og er designet for å oppnå optimal sikt fra styreposisjon. Redere og verft tenker langsiktig og er klare på at arbeidsplassen skal vare i mange år. De er kvalitetsbevisste og legger vekt på å tilby mannskapet et moderne og funksjonelt arbeidsmiljø med fokus på HMS og sikkerhet. FlexiBridge gjør det mulig for reder og verft å velge instrumenter og løsninger fra foretrukne produkter/leverandører til en integrert løsning med et homogent og stilrent brodesign.

 

«De nye bropultene har også en forbedret kabelføring i forhold til forrige generasjon», sier Odd Idar Erland, salgssjef i Steinsvik Maritime.  «Dette forenkler arbeidet med installasjon og gir god beskyttelse for kablene under heving og senkning av konsollene».


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.