For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Ny kommersiell sjef i Steinsvik

Flere nyheter

Ny kommersiell sjef i Steinsvik Publisert: 13.06.2018

Per Ivar Lund begynte nylig som kommersiell sjef (CCO) i Steinsvik.

 

 

Bred erfaring
Per Ivar har lang erfaring innen strategi, forretningsutvikling og toppledelse og kommer fra stillingen som Managing Director i legemiddel og kosttilskuddprodusenten Ayanda.

 

Spennende begynnelse
«Den første tiden har jeg fokusert på å utvide og strukturere markedsapparatet» forteller Lund i en uttalelse. «Vi har i første halvår klart å sikre oss viktige personer som skal bidra innenfor områdene vi anser som spennende. Spesielt innen software kommer våre kunder til å merke dette. Steinsvik er et fantastisk interessant selskap å jobbe i med alle forutsetninger for å bli den viktigste teknologileverandøren til den globale havbruksnæringen. Den utrolige veksten Steinsvik har opplev de siste årene viser gjennomføringsevnen som bor i selskapet. Min oppgave i selskapet er å sikre at vi både innen innovasjon og i møtet med kundene overgår deres forventninger.»

 

En viktig brikke
«Vi er veldig fornøyd med at vi har fått Per Ivar med på laget» forteller Martha Kold Bakkevig CEO i Steinsvik Group. «Per Ivar er fokusert, strukturert og erfaren med et utpreget kundefokus som allerede har begynt å gi resultater.»

 

 

For ytterligere informasjon kontakt:

Martha Kold Bakkevig, CEO, tel + 47 909 92 949

Tore Laastad, Marketing Manager, tel +47 950 97 075

 


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.