For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Ny salgssjef i Steinsvik

Flere nyheter

Ny salgssjef i SteinsvikPublisert: 02.07.2018

Åsmund Håvik starter som salgssjef for region sør i Steinsvik.

 

Bred erfaring
Steinsvik ønsker Åsmund Håvik velkommen som ny Salgssjef for Sør-Norge. Åsmund startet karrieren med 11 år innen industri, før han arbeidet 10 år som Teamleder Norge og områdeleder innen teknisk salg. Håvik kommer fra stillingen som Sales & Service Manager for Multi Pump Innovation. Som politisk engasjert i lokalsamfunnet på Bømlo, brenner Håvik for at det skal legges gode rammebetingelser for akvakulturnæringen lokalt og regionalt. Åsmund vil tilføre Steinsvik en svært god kombinasjon av teknisk kompetanse, salgserfaring og solid engasjement.

 

Blir en viktig ressurs for Steinsvik

Håvik er bosatt med familie på Bømlo og vil jobbe sammen med salgs- og prosjektavdelingene på Steinsviks hovedkontor på Frakkagjerd. Salgsdirektør Tor Henrik Haavik, som nesten deler samme etternavn, er svært fornøyd over å ha fått Åsmund med på laget: «Åsmund blir en viktig ressurs for oss. Han kjenner havbruksnæringen allerede, og har svært god erfaring innen servicesegmentet for flere industrier. Steinsvik er i stadig utvikling, også innen salg, ansettelsen av Åsmund er en del av Steinviks utvidelse og bedre strukturering av markedsapparatet.  Han vil få ansvar for mange kunder og blir en nøkkelperson i å løfte Steinsvik videre både innen salg og service».


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.