For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Steinsvik Group og Aqualine – samarbeider om fremtidens løsninger

Flere nyheter

Steinsvik Group og Aqualine – samarbeider om fremtidens løsningerPublisert: 10.04.2018

Venstre Høyre

Før jul begynte nyheten å spre seg om et samarbeid mellom Steinsvik og Aqualine, og vi bekrefter nå med stor glede at arbeidet er i full gang.

 

Steinsvik har en lang historie med utvikling og levering av markedsledende løsninger, blant annet innen fôring, overvåking og programvare – designet og konstruert for bruk i tøffe forhold verden over.

 

Aqualine er en forsknings- og utviklingsbasert systemleverandør av flytekrage, not og fortøyning – basert på avanserte analyser av forholdene på hver enkelt lokalitet. Selskapet bruker hvert år 3–5 % av omsetningen på forskning og produktutvikling.

 

Spesialister innen supplerende produktområder

Både Steinsvik og Aqualine er ledende teknologiselskap i oppdrettsnæringen innenfor sine produktområder. Begge har et sterkt fokus på forskning og utvikling, og har gjennom en årrekke bevist at de leverer robuste produkter som tåler krevende miljøer.

 

I og med at selskapene jobber med mange av de samme utfordringene, samtidig som produktene utfyller hverandre, er vi overbevist om at et samarbeid vil gi synergieffekter. Blant annet gjennom samordning av forsknings- og utviklingsarbeidet med fokus på innovative og enda mer helhetlige og komplette løsninger.

 

Samarbeid og utvikling

Utgangspunktet for alt vi gjør både sammen og hver for oss, er en kombinasjon av kundenes behov for mer lønnsomme løsninger og samfunnets behov for å ta vare på miljøet. Samarbeidet er allerede i gang og vil bli utvidet og utviklet ytterligere i tiden som kommer.

 

På papiret vil vi fremdeles være to adskilte selskap, men sammen skal vi forme fremtidens havbruk.


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.