For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Steinsvik utvider

Flere nyheter

 • 17.08.2015

  Redesign

  Vi er stolte av å kunne introdusere det nye designet på nettsiden vår etter flere måneder med intensiv jobbing…

 • 13.08.2015

  Steinsvik utvider

  Steinsvik er i sterk vekst og etterspørselen etter Steinsviks produkter er stor. Som følge av dette utvider Steinsvik sine…

 • 24.06.2015

  Ny markedsdirektør

  Leiv Tvenning (50) er ansatt som ny markedsdirektør hos Steinsvik og tiltrer 1. juli. Han kommer fra Marine Harvest R&D…

 • 03.06.2015

  Nor-Shipping 2015

  Fra 2. til 5. juni går Nor-Shipping 2015 av stabelen og Steinsvik er tilstede med ny profil og nytt standkonsept utviklet…

Steinsvik utviderPublisert: 13.08.2015

Steinsvik er i sterk vekst og etterspørselen etter Steinsviks produkter er stor. Som følge av dette utvider Steinsvik sine produksjonslokaler i Vietnam med 8400 m2, samtidig som det skal investeres i nye maskiner og utstyr. I oktober 2013 sto Steinsviks fabrikk på 5000m2 i Vietnam ferdig. Fabrikken produserer mer og mer av Steinsvik sitt produktsortiment og leverer nå hele prosjektleveranser direkte til kunder verden over.

 

– Vi ser at satsingen i Vietnam har klaffet godt. Vi sto ved et veiskille for noen år tilbake da vi var nødt til å øke kapasiteten om vi skulle ha mulighet for å ta unna etterspørselen fra våre kunder. Vietnam ble valgt, noe som var kostnadsmessig forsvarlig, samtidig som at Asia er et viktig satsingsområde for Steinsvik, sier konsernsjef i Steinsvik Group, Bjørn M. Apeland. Vi ser en sterk nedgang i olje-, gass- og maritim sektor nå, men innen havbruk, hvor vi har stor eksponering, er veksten sterk og signalene fra myndigheter og våre kunder tilsier at vi må rigge oss for enda høyere aktivitet fremover. Samtidig vet vi at olje-, gass- og maritim virksomhet vil ta seg opp igjen, utdyper Bjørn.

 

Utvidelsen gjør også at Steinsvik er i stand til å respondere hurtigere på service og vedlikehold, utvikling, og prototypeproduksjon. Dette henger sammen med at en får frigjort ressurser i Norge som normalt ville gått til ren serieproduksjon.

 

– Kundemassen vokser og krever mye. Vår ambisjon er å være best på det vi gjør og ha det beste utstyret. Samtidig skal vi kunne snu oss raskt for å hjelpe våre kunder med nye løsninger og jobbe frem våre egne ideer med den kapasiteten vi har. Steinsvik er i en unik posisjon fordi organisasjonen vår jobber med krevende kunder i to forskjellige markeder. Dette gjør at vi hele tiden utnytter synergipotensialet som ligger der, noe som kommer våre kunder til gode, avslutter Bjørn.

 

Utvidelsen i Vietnam skal stå ferdig i mars 2016 og Steinsvik vil invitere myndigheter, kunder og samarbeidspartnere til en offisiell innvielse. Arrangementet vil gå over flere dager og det legges opp til faglig innhold med en minimesse hvor man kan se det siste Steinsvik har å by på.

 

For mer informasjon, besøk Steinsvik under Aqua Nor i Trondheim på stand nr. D-321 og U-816.


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.