For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Steinsvik utvider i Nord-Norge

Flere nyheter

Steinsvik utvider i Nord-NorgePublisert: 02.02.2018

Steinsvik etablerer i disse dager et servicekontor i Tromsø.

 

Lokal service
«Nærhet til kunden er viktig for oss,» uttaler Christian Våge, serviceleder i Steinsvik Norge. «Vi er representert med 10 kontorer på utvalgte steder langs norskekysten. Nord-Norge er et område vi ønsker å fokusere mer på og vi kommer derfor til å etablere et lokalt servicekontor i Tromsø og utvide bemanningen. Fra før av har vi 8 ansatte fra Sandnessjøen og nordover, og planlegger å bli 5–6 personer i Tromsø i løpet av 2018».

 

Lokalt lager
Vi etablerer nå både serviceverksted og lokalt lager. Vedlikehold og service på komponenter skal gjøres lokalt og dermed får vi hjulpet kundene raskest mulig. Norge er et langt land og vi vil ikke kaste bort mer tid på transport en ytterst nødvendig. Vi håper og tror at kundene våre vil sette pris på dette, avslutter Christian.


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.