For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Steinsvik utvider staben

Flere nyheter

Steinsvik utvider stabenPublisert: 08.11.2018

Steinsvik har ansatt Knut Antonsen som salgssjef i region vest.

 

Knut startet i stillingen som Salgssjef region vest 1. november. Han har også tidligere jobbet mot havbruksmarkedet og kommer nå fra en salgsstilling i Ahlsell Norge. Knut vil ha markedsansvaret for området mellom Sognefjorden og Smøla, og vil jobbe ut fra Steinsvik-kontoret i Skodje.

 

Vil ha nærhet til kundene
Salgsdirektør Tor Henrik Haavik er fornøyd med å ha fått Knut med på laget: «Ansettelsen av Knut er en del av Steinsviks utvidelse og strukturering av salgsapparatet. Knut vil tilføre Steinsvik god salgserfaring og kompetanse og vil være med å løfte Steinsvik videre innen salg og service. Region vest er et viktig område og vi ønsker en sterk lokal tilstedeværelse der. Nærhet til kundene er viktig både for serviceapparatet og for salgsavdelingen i Steinsvik. Det er også planer om å ansette flere personer med kundekontakt langs kysten».

 

For ytterligere informasjon kontakt:

Tor Henrik Haavik, Salgsdirektør, tlf +47 997 17 533


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.