For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Utvidet samarbeid med DNV GL - Business Assurance

Flere nyheter

 • 06.10.2016

  Åpningsseremoni

  Steinsvik har nå åpnet den utvidede produksjonsfabrikken i Suoi Dau industripark. Utvidelsen er på 8400 m2

 • 22.09.2016

  Utvidet samarbeid med DNV GL - Business Assurance

  Det er inngått en rammeavtale mellom Steinsvik AS og DNV GL - Business…

 • 24.08.2016

  Steinsvikrittet 2016

  Steinsvikrittet 2016 er over for i år, med nærmere 500 syklister til start. Hovedløpet var i år som i fjor på 58 kilometer…

 • 17.08.2016

  Nor-Fishing 2016

  Nor-Fishing 2016 er godt i gang. Besøk oss i G-hallen, G-720, og ute på U-816. Se bildegalleri fra våre stands her…

Utvidet samarbeid med DNV GL - Business AssurancePublisert: 22.09.2016

Det er inngått en rammeavtale mellom Steinsvik AS og DNV GL - Business Assurance om produktsertifisering av fôrflåter for havbruksnæringen.

 

Sertifiseringen gjøres i henhold til NYTEK-forskriften og NS 9415. I avtalen ligger bl.a. produksjonsoppfølging av stålarbeidene ved verkstedene hvor flåtene produseres. DNV GLs internasjonale tilstedeværelse betyr at de vil benytte sine lokalkontorer der produksjonen foregår for inspeksjoner underveis i produksjonsprosessen.

 

«Denne rammeavtalen utvider og viderefører samarbeidet vi har hatt med Noomas, som i 2015 ble kjøpt opp av DNV GL - Business Assurance», sier Head of Projects i Steinsvik, Ronny Askeland. «Trenden går mot tøffere lokaliteter og et økt krav til dokumentasjon av produktene hos våre kunder. Vi merker et økt fokus på flåter som ivaretar fremtidige behov».

 

Steinsvik leverer 16 flåter bare i 2016, så samarbeidet vil kvalitetssikre leveransene våre, samtidig vil vi styrke vår fokus på flåtenes funksjon og fôringsanlegg. Avtalen med DNV GL - Business Assurance kvalitetssikrer konstruksjon og dokumentasjon og vi er glade for å kunne samarbeide med et verdensledende sertifiseringsorgan på våre flåter.

 

Liv Solveig Olafsson, sektoransvarlig for havbrukstjenester i DNV GL - Business Assurance forteller: «Steinsvik er en viktig aktør i bransjen og vi imøteser denne avtalen med glede. Vi er glad for at vi gjennom vår globale tilstedeværelse kan bidra til en vinn-vinn situasjon for begge parter, og vi ser frem til å følge produksjonsprosessen tett».

 

 

Om Steinsvik

Steinsvik har spesialisert seg på å levere produkter og løsninger som skal tåle tøffe forhold i lang tid til havbruk, maritime næringer og til olje- og gassindustrien. Steinsvik har mer enn 25 års erfaring i å utvikle og levere innovative og robuste løsninger. Alt utstyr er konstruert for å fungere år etter år i krevende miljøer. Steinsvik har kontorer i Norge, Skottland, Chile, Vietnam, Canada, Oceania, Tyrkia og på Færøyene. Steinsvik består blant annet av de tidligere firmaene Ocea, Telcage og OrbitGMT og er en ledende leverandør innen en rekke produktområder til den internasjonale havbruksnæringen.

 

Om DNV GL - Business Assurance

DNV GL - Business Assurance er et verdensledende sertifiseringsorgan. Gjennom tjenester for sertifisering, bedømming og opplæring jobber DNV GL - Business Assurance sammen med kunder om å forbedre deres produkter og tjenester, prosesser og organisasjon for å sikre bærekraftig forretningsdrift og tillit hos interessenter på tvers av alle industrier.

 

For mer Informasjon, kontakt Liv Solveig Olafsson tlf +47 55 94 36 00, Ronny Askeland: tlf:+47 915 19 809

 


Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.