For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Konsernledelse

 • Martha Kold Bakkevig

  CEO
  Martha Kold Bakkevig
  Har 25 års erfaring innen ledelse og forretningsutvikling, med en sterk akademisk bakgrunn i vitenskapelige fag og forretningsstrategi. Tidligere CEO i DeepWell.
 • André Kidess

  CFO
  André Kidess
  Har 20 års erfaring fra revisjon, økonomistyring, finansiering, strategi, ledelse og forretningsutvikling. Er utdannet siviløkonom BI og har høyere revisorstudium NHH/statsautorisert revisor.
 • Per Ivar Lund

  CCO
  Per Ivar Lund
  Har lang erfaring innen strategi, forretningsutvikling og toppledelse og har tidligere jobbet som Managing Director i legemiddel- og kosttilskuddprodusenten Ayanda.
 • Ingunn Ø. Iveland

  COO
  Ingunn Ø. Iveland
  Har utdanning fra NTNU og BI, i tillegg til erfaring innen produksjonsstyring og Supply Chain Management fra selskaper som Orkla, Cerealia og DeepOcean.
 • Carina Ringen

  Director HR & Culture
  Carina Ringen
  Er utdannet innen HR, juss og økonomi og har lang HR-erfaring fra blant annet Marine Aluminium og Manpower.
 • Jørn Torsvik

  Head of Software
  Jørn Torsvik
  Har utdanning fra bl.a. Universitet i Bergen og Norges Handelshøyskole og har tidligere jobbet som IT-direktør i Sparebanken Vest.
 • Leiv Tvenning

  Special Advisor
  Leiv Tvenning
  Har utdanning fra Universitetet i Trondheim og har jobbet med forskning og utvikling, fôr og fôring, og driftsoptimalisering hos blant annet Skretting, AkvaGroup og Marine Harvest, både i Norge og Canada.

Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.