For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Phone: +47 52 75 47 00 Service: +47 488 52 888 Support: +47 488 52 488 Sales: +47 488 88 383

Visste du at Steinsvik er representert i 10 ulike land?

Med ti kontorer og over 45 servicemedarbeidere langs norskekysten er vi klare til å hjelpe når du trenger det.

 

Mer om oss.

 


 

 

 

 

 

Visste du at Steinsvik har levert 260 fôrflåter?

 

Stabler man dem oppå hverandre danner de et tårn som rager 1512 meter høyere enn Burj Khalifa, verdens høyeste bygning. De første flåtene leverte vi allerede på begynnelsen av 90-tallet. Vi het ikke Steinsvik den gang, men erfaringen fra den og de neste 260 flåtene har vi med oss. Underveis har vi hatt navn som Arena, ARE, Ocea, og Orbit GMT. Nå er vi samlet i Steinsvik. Vår erfaring og lokale tilstedeværelse langs norskekysten gjør oss til en foretrukket leverandør av fôrflåter.

 

Mer om våre fôrflåter.

 

 

 

 

Visste du at Steinsvik har levert 9800 undervannslys?

 

Dette er nok til å lyse opp 18 816 boliger. De første lysene ble levert allerede i 2006 i Chile. Vi har levert lys til alle lakse­produserende land og til havbrukere i Norge siden høsten 2008. Vår erfaring og lokale tilstedeværelse langs norske­kysten gjør oss til en trygg leverandør til havbruksnæringen.

 

Mer om våre undervannslys.

 

 

 

Visste du at Mercatus er i daglig bruk på 600 lokaliteter over hele verden?

 

 

Halvparten av disse lokalitetene ligger i Norge, resten er fordelt ut over 5 kontinenter og 9 ulike land. 65 selskaper bruker programvaren, og disse varierer fra verdens største lakseprodusent til noen av de aller minste. Mercatus startet som et eget selskap for 15 år siden, og har vært drevet av Ocea og nå Steinsvik.

 

I Mercatus-applikasjonene planlegger,  kontrollerer, og evaluerer du produksjonen av oppdrettsfisk. Mercatus kombinerer solid oppdrettsfaglig kompetanse med høy IT-kompetanse. Som Mercatus-kunde har du det beste verktøyet for planlegging og kontroll av både biologi og økonomi, og tilgang på høyt kvalifisert rådgiving og oppfølging til enhver tid. Vår erfaring innen havbruk og programvareutvikling gjør oss til en trygg leverandør for havbrukere over hele verden.

 

Mer om vår software.

 

 

 

 

 

 

 

 

Visste du at vi kan filtrere alt regnvann i Bergen?

 

Alle vet at det regner mye i Bergen, men ikke alle vet at vi har levert filtre og vannbehandlingssystemer for settefisk og brønnbåter siden 1986. Det første filteret vi leverte er faktisk enda i bruk 29 år senere. Produktene våre er i bruk verden rundt. Vår lange erfaring og solide løsninger gjør oss til en trygg leverandør for havbruket og andre næringer verden rundt.

 

Mer om filterne våre.

 

 

 

 

 

 

Visste du at vi har solgt 4700 spredere?

 

Disse utgjør bare en brøkdel av alt havbruksutstyret vi tilbyr. Innen havbruksutstyr tilbyr vi også fire ulike typer spredere, tippekar, slangesamlere, notkar, kvernpumper med tank, komplette ensilasjesystemer og mye mer. Et bredt utvalgt av produkter spesialtilpasset til havbruket og årevis med erfaring gjør oss til en trygg leverandør for havbrukere over hele verden.

 

Mer om vårt utvalg av havbruksutstyr.

 

 

 

 

 

 

 

Visste du at 1 500 000 tonn med fôr passerer gjennom våre fôringssystemer hvert år?

 

Denne mengden tilsvarer det dobbelte av alt kjøtt produsert i Norge. Vi syns dette er ganske imponerende. Havbruket er en av Norges viktigste næringer, og vi er stolte av å ha vært en del av den siden starten. Du kjenner oss kanskje som Ocea eller Orbit GMT. Sammen er vi Steinsvik.

 

Mer om fôringssystemene våre.

 

 

 

 

Visste du at 2TB med video går gjennom bare ett av våre remote operation-sentre hver dag?

 

Steinsvik har vært en ledende leverandør av fjerndriftsløsninger siden 2009. Våre spesialister innen nettverk og trådløs kommunikasjon setter opp nøkkelferdige systemer for fôring og kameraovervåkning. Du kjenner oss kanskje som TelCage, men nå heter vi Steinsvik.

 

Mer om fjerndrift.

 

 

 

 

 

Visste du at våre ventiler har en levetid på 25 år i sjøen?

 

25 år er lenge, spesielt i et av de tøffeste miljøene vi finner på kloden. Både ventilene og de innvendige komponentene er maskinert, montert og trykktestet av Steinsvik. Ventilene har metall mot metall tetning og operasjonsmekanismen er en integrert del av ventilhuset. Dette gjør ventilene ekstremt holdbare og noen av de beste på markedet. Siden første ventilleveranse i 1997 har vi vært en ledende leverandør og produsent av subsea nåleventiler.

 

Om produktet skal på land eller i sjø legger vi vår ære i å lage solide og varige produkter som våre kunder kan stole på. Derfor er vi en trygg og foretrukket leverandør til havbruk, maritime næringer og til olje- og gassindustrien.

 

Mer om ventiler.

 

 

 

 

 

Steinsvik har spesialisert seg på å levere produkter og løsninger som skal tåle tøffe forhold i lang tid til havbruk, maritime næringer og til olje- og gassindustrien.

 

Vi har mer enn 30 års erfaring i å utvikle og levere innovative og robuste løsninger. Alt utstyr er konstruert for å fungere år etter år i de mest krevende miljøer. Våre røtter går helt tilbake til 1966 og vi har vært en del av den norske havbruksnæringen siden den startet. I dag tilbyr vi løsninger for alle typer moderne havbruk.

 

Steinsvik er nå en del av

Scale AQ

Etter flere års samarbeid går vi nå sammen med våre kolleger i Aqualine og AquaOptima for å danne ScaleAQ - den nye verdensledende aktøren innen havbruk.

Sammen vil vi skape vekst innen akvakultur ved å levere digital teknologi, engineering, infrastruktur og tjenester på en pålitelig, bærekraftig og innovativ måte.